Stressaako edullisen lainan metsästäminen liikaa?

Edullinen laina ilman vakuuksia – tämä yhtälö voi kuulostaa lähes mahdottomalta vaihtoehdolta, sillä yleisesti ottaen moni jo tietää, että vakuudettomien lainojen korkokulut saattavat nousta todella korkeiksi. Moni ei uskalla edes harkita vakuudettoman lainan hakemista sen vuoksi, että niiden maine ei välttämättä ole ollut viimeisten vuosien aikana kaikkein paras.

Suurin osa kuitenkin unohtaa ottaa huomioon sen, että lainamarkkinoiden kova kilpailu ja uusi korkokattolaki ovat säätäneet monien vakuudettomien lainojen korkokuluja edullisemmiksi kuin koskaan aikaisemmin.

Lisäksi on syytä muistaa, että vakuudettomien lainojen korkokuluissa esiintyy eri pankkien ja rahoituslaitosten välillä suuria eroja, joten mikäli lainatarjouksia ei verrata huolellisesti toisiinsa, edullista lainaa ei välttämättä löydy ilman vakuuksia.

Mistä edullista lainaa ilman vakuuksia ja ilman turhaa stressiä?

Edullisen vakuudettoman lainan löytäminen voi aiheuttaa valtavaa stressiä. Tilannetta ei tietenkään auta se, että markkinoilta löytyy tänä päivänä jopa kymmeniä eri pankkeja ja rahoituslaitoksia, jotka tarjoavat vakuudetonta lainaa. Mistä sitten voi tietää, miltä luotonmyöntäjältä on mahdollista saada kaikkein edullisimmalla korolla varustettua lainaa?

Lainojen vertailu on helppo keino löytää edullinen laina, sillä voit hakea yhdellä lainahakemuksella vakuudetonta lainaa jopa kymmeniltä eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta samanaikaisesti.

Lukuisten lainahakemusten täyttäminen turhauttaa ja stressaa, sillä lainahakemuksissa kysytään periaatteessa täsmälleen samoja asioita, joten mikäpä olisi kätevämpää ajan ja oman kärsivällisyyden säästämiseksi kuin kymmenien eri luotonmyöntäjien lainatarjousten kilpailuttaminen yhdellä ja samalla lainahakemuksella?

Lisäksi on hyvä huomioida, että lainojen vertailupalvelu vertailee maksutta puolestasi lainan todelliset vuosikustannukset. Tällä tapaa sinun ei tarvitse laskea ja verrata jokaisen saamasi lainatarjouksen korkokuluja toisiinsa, eli toisin sanoen sinun ei tarvitse ottaa lainojen vertailusta turhaa stressiä ja yrittää ymmärtää lainojen korkoprosenttien laskemista tai monimutkaisia laskukaavoja. Lainojen vertailun avulla säästät aikaa, rahaa ja mielenterveyttä – mitä parhain yhtälö!